Stichting Manpadslaangebied ontvangt Heemsteedse burgemeester Astrid Nienhuis

Astrid Nienhuis
Astrid Nienhuis – Foto: Provincie Noord-Holland

Maandag 23 april heeft de Stichting Manpadslaangebied de Burgemeester van Heemstede, Astrid Nienhuis, mogen ontvangen. Wij hebben de burgemeester kennis laten maken met onze stichting, onze uitgangspunten en we hebben ons plan ‘het Natuurpark Manpadslaangebied‘ gepresenteerd. Met wederzijdse interesse zijn er over en weer ideeën uitgewisseld en vragen gesteld. Wij als Stichting wachten met spanning de vorming van het nieuwe college af.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s