Aanbieding petitie aan wethouder Nieuwland

Aanbieding petitie Manpadslaan aan wethouder Nieuwland

Onder een waterig zonnetje, werd afgelopen zaterdag 16 december, door Maria Wiebosch de petitie voor Natuurpark Manpadslaan aangeboden aan wethouder Sebastiaan Nieuwland. De petitie was in drie weken tijd door 729 mensen ondertekend. In aanwezigheid van een vijftigtal betrokken Heemstedenaren werd behalve de petitie ook een appelboompje aan de wethouder geschonken, als symbool voor de boomgaard die de Stichting graag in het Manpadslaangebied ziet.

Maria Wiebosch benadrukte dat de Stichting graag met de gemeente wil optrekken om samen tot een groene invulling van het gebied te komen en opzoek te gaan naar middelen en medefinancierders om dat te bereiken. Wethouder Nieuwland gaf aan dat hij onder de indruk was van de reacties uit de omgeving en dat hij op basis daarvan had geconcludeerd dat er meer tijd nodig is om tot een besluit te komen. Daarmee wordt de besluitvorming over de verkiezingen heen getild. Hij gaf ook aan dat hij heel graag met de Stichting en de omwonenden in gesprek blijft. Ook zei hij toe dat het plan Natuurpark Manpadslaan door de gemeente wordt doorgerekend.

Al met al zijn wij als Stichting heel tevreden over de acties die we hebben genomen. Maar we gaan niet op onze lauweren rusten en blijven actief nadenken over hoe we een groen Manpadslaangebied tot werkelijkheid kunnen maken.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s