Overhandiging van de petitie Manpadslaangebied aan de wethouder op 16 december

We hebben de wethouder uitgenodigd om op zaterdag 16 december om 11 uur op het speelveld aan de Linge langs te komen om de petities in ontvangst te nemen. We nodigen iedereen uit om daarbij aanwezig te zijnen zullen uiteraard ook de pers erbij vragen. Meld je ook aan voor ons Facebook evenement (zie hieronder). Gezien ons budget verzoeken we eenieder zelf wat te eten of te drinken mee te nemen, zodat we gezamenlijk onze eigen ‘koek en zopie’ regelen. Donateur worden om ons financieel te ondersteunen kan natuurlijk ook.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FStichtingManpadslaangebied%2Fposts%2F1749387162034168&width=500


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s