Stand van zaken: Gesprek met verantwoordelijke wethouders

02bomen

De zomervakantie is weer voorbij, maar wij hebben niet stilgezeten.

In augustus hebben we gesproken met de verantwoordelijke wethouders Annelies van der Have (ruimtelijke ordening) en Nicole Mulder (natuur). Meer hierover kun je lezen in onze nieuwsbrief van oktober (No.22).

Het is nog niet duidelijk hoe het nieuwe bestuur verder wil. In november moet er een voorstel liggen over hoe verder. Wij hopen dat onze suggesties daarin mee zijn genomen. Het is afwachten wat er in het college wordt besproken en hoe zij de Stichting in het vervolg willen betrekken. Intussen zijn wij druk bezig om onze strategie te bepalen en daar zijn meerdere experts bij betrokken. In een volgende nieuwsbrief zullen we hier uitgebreider op ingaan. Wij zullen ervoor zorgen dat onze munitie klaar ligt!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s