44 reacties op de oproep voor ideeën Manpadslaangebied

Op de oproep voor ideeën voor het Manpadslaangebied zijn 44 reacties binnengekomen. De Stichting Manpadslaangebied heeft geen idee ingediend, maar wel haar uitgangspunten nogmaals kenbaar gemaakt. Een aantal van de ingebrachte ideeën passen goed binnen onze uitgangspunten. Een bundel met alle ideeën en een presentatie van adviesbureau Rho aan de gemeenteraad zijn te vinden op   https://www.heemstede.nl/actueel/nieuws/nieuwsoverzicht/item/artikel/ideeen-voor-het-manpadslaangebied-gebundeld/


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s