Praat mee over het Manpadslaangebied

SAVE THE DATE – 29 MAART 2017 – 20.00 UUR – DE LUIFEL

Op 29 maart a.s. organiseren de Stichting Manpadslaangebied en de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek in de Luifel aan de Herenweg 96 een openbare bijeenkomst over de toekomstige invulling van het Manpadslaangebied, een deel van Heemstede dat de laatste tijd volop in de belangstelling staat. Wij willen die avond met betrokken Heemstedenaren, politici en diverse organisaties op het gebied van natuur, erfgoed en landschapsinrichting van gedachten wisselen over de ontwikkelingsmogelijkheden van het gebied. De bijeenkomst begint om 20 uur en duurt tot 22 uur. Iedereen is van harte welkom. Aanmelding van tevoren is niet nodig.

Binnenkort in de Heemsteder meer informatie over het definitieve programma.

Maar leg de datum vast in uw agenda!

SAVE THE DATE – 29 MAART 2017 – 20.00 UUR – DE LUIFEL

De luifel, heemstede
Locatie de Luifel, Herenweg 96, Heemstede

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s