Artikel Haarlems Dagblad 28 mei

Op 28 mei publiceerde het Haarlems Dagblad een artikel naar aanleiding van een gesprek met onze bestuursleden Maria Wiebosch en Leon de Laat. Het nieuwe college hoopt eind 2023 een concreet plan te kunnen presenteren. Uitgangspunt is dat maximaal 20.000 vierkante meter wordt bebouwd, dat is net zoveel als het oppervlakte van de tuinbouwkassen in het gebied. Wiebosch: ,,We zijn heel benieuwd met wat voor plan de gemeente komt. Maar als er ook nog sociale woningbouw moet komen, voorzie ik een probleem. Want daar moet alleen maar geld bij. Dat moet worden verdiend met de bouw van villa’s. Wij willen zeker niet alles tegenhouden. We hebben altijd bij alle plannen kenbaar gemaakt wat we er goed of slecht aan vinden. Dat zullen we nu ook doen.’’’


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s