Manpadslaangebied in het nieuws

NH Nieuws publiceerde op 26 mei een artikel over de toekomst van het Manpadslaangebied, naar aanleiding van het Heemsteedse coalitie akkoord. In dit artikel staat ook onze reactie. U kunt het artikel vinden via https://www.nhnieuws.nl/nieuws/304413/bewoners-opgelucht-over-plannen-manpadslaangebied-blij-met-ontsluiting-via-herenweg.


Een reactie op “Manpadslaangebied in het nieuws

  1. Weer een historisch gebied in Nederland wat het moet ontgelden door de druk van de mensen met het grote geld , die overal overheen walsen, en ten koste van alles hun zin moeten krijgen, gadverdamme, wat blijft er over 🙄

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s