Beleidsplan 2022

Het bestuur van de stichting heeft het Beleidsplan 2022 vastgesteld. De focus van dit plan ligt op de komende gemeenteraadsverkiezingen, en het college van B & W dat na de verkiezingen zal aantreden. We zullen ons dit jaar vooral richten op zaken die nog nader uitgezocht moeten worden, met name de onderbouwing van de financiering, de mogelijkheden voor verwerving en de gevolgen van de stikstofwetgeving.

U kunt het Beleidsplan hier vinden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s