Heemsteedse politiek positief over visie Manpadslaan

De Heemsteedse wethouder Annelies van der Have (HBB) mag verder praten met de projectontwikkelaars in het Manpadslaangebied over de visie ’Delva’, zo bleek uit de commissievergadering donderdagavond. Voor de online vergadering, die zich kenmerkte door slechte geluidskwaliteit, gekraak en vastlopende webcams, meldden zich tien insprekers.

De insprekers waren omwonenden, een volkstuinder, de Stichting Manpadslaangebied, Handelskwekerij Admiraal, de Historische Vereniging Heemstede-Bennebroek, Heemstedenaar Eric Geels, de projectontwikkelaars…

Meer lezen? Lees dit artikel op de website van het Haarlems Dagblad door Guusje Tromp.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s