Nieuwsbrief maart

Onze nieuwsbrief is weer verschenen. Je kunt hem vinden onder Nieuwsbrieven – Stichting Manpadslaangebied. In deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan de Raadscommissie Ruimte van 1 maart jl. waarin de recente informatie over het Manpadslaangebied werd besproken.

Om helder te krijgen hoe partijen verder willen met het Manpadslaangebied hebben wij de Heemsteedse partijen gericht gevraagd welk deel van het gebied zij minimaal willen inruimen voor groen en natuur en hoe zij dat denken te regelen. Ook dat staat in de maart-nieuwsbrief.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s