Vacature vrijwilliger communicatie & publiciteit

Wij zoeken een vrijwilliger voor onze stichting, die de organisatie en coördinatie van de communicatie naar de leden en publiciteit van Stichting Manpadslaangebied inhoud kan geven. Onderdeel hiervan is de website en de social media. 

Het bestuur van Stichting Manpadslaangebied geeft ondersteuning aan de activiteiten, die ingevuld zouden moeten worden volgens haar doelstellingen. Voor de activiteiten is het van belang publiciteit te verzorgen. Hierbij te denken aan aankondiging via de nieuwsbrief, op de website en via Facebook. Maar ook persberichten schrijven en het ontwikkelen van posters en flyers.

Over Stichting Manpadslaangebied te Heemstede

Het Manpadslaangebied is een overwegend groen gebied dat fraai gelegen is tussen de landgoederen Huis te Manpad, Groenendaal en Leyduin. Aan de noordzijde wordt het begrensd door de Rivierenbuurt. Aan de zuidzijde ligt de idyllische Manpadslaan.

De gemeente Heemstede heeft zich ten doel gesteld om dit gebied een natuurlijke en recreatieve invulling te geven. Het grootste deel van de grond is in eigendom van projectontwikkelaars.

De stichting Manpadslaangebied is opgericht door verontruste bewoners, die zich zorgen maken over de toekomstige invulling van het gebied. De stichting stelt zich ten doel het open en groene karakter van het Manpadslaangebied in stand te houden en te versterken met respect voor de cultuur-historische-, landschappelijke en ecologische waarden van het gebied.

Meer lezen over de stichting? Kijk gerust eens rond op onze website.

Wensen m.b.t. de vrijwilliger

  • Enige ervaring met WordPress en Mailchimp
  • Enige kennis van Facebook
  • Ervaring met het maken van flyers en advertenties
  • Vlotte pen in correct Nederlands

Meer weten?

Hebben wij uw interesse weten te wekken? Wij komen graag met u in contact. Stuur een e-mail naar stichtingmanpadslaangebied@gmail.com met als referentie ‘vrijwilliger communicatie & publiciteit’.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s